DEN JINAK

DEN JINAK

Aneb jak Česká spořitelna a Česká televize pomáhají v českém sadu…

Firemní dobrovolníci a jejich DEN JINAK nám letos už párkrát vytrhli trn z paty. Firemní dobrovolnický den znamená, že mohou zaměstnanci přiložit ruce k dílu nějakého neziskového nebo dobročinného projektu. A my jsme ze srdce vděčné, že si vybrali pro své dobré i činné záměry právě Kapradí.

A tak nám desítka pracovníků z ostravské a opavské pobočky ČESKÉ SPOŘITELNY v rámci akce #sporkaceskem přijela pomoct – a prý to bylo osvěžující, u pletí, kosení nebo hrabání sena si člověk pokecá víc než v práci, což ale nelze říct o křovinořezu – nicméně, tam se zase může vypnout hlava téměř úplně.
Jindy jsme zase uhostily produkčně velmi tvůrčí skupinu žen z ostravského studia České televize… A prý, kdyby se ještě natáčel Receptář, tak vznikne reportáž a tu vezmou pěkně od Podlahy. Holky nám pomohly mistrně vyčistit záhony od plevele a zasadit sazenice. A u toho zabavit sebe i nás, holt jsou to holky od zábavního fochu…

Děkujeme vám tisíckrát, tolik potřebné práce se udělalo! A kdybyste kdokoliv chtěli strávit DEN JINAK s Kapradím, ozvěte se, vymyslíme to a uděláme si to hezké!!!